Origine Pure Περού
– Origine Pure Μαδαγασκάρη
– Origine Pure Τόγκο
– Origine Pure Ισημερινό
– Origine Pure Βενεζουέλα
– Origine Pure Τανζανία
– Origine Pure Κολομβία
Συλλογή Origine Pure: 100% Κακάο
Η Snickers είναι μια δημοφιλής σοκολάτα που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1930 από την Mars, Incorporated. Αποτελείται από μια στρώση νουγκατίνας καλυμμένη με καραμέλα και φυστίκια, όλα επενδεδυμένα με γάλα σοκολάτας. Η Snickers είναι γνωστή για τη ικανοποιητική και απολαυστική γεύση της, καθιστώντας την αγαπημένη επιλογή των λάτρεις της σοκολάτας σε όλο τον κόσμο.
Η συνδυασμένη γεύση της τσιχλωτής νουγκατίνας, της κολλώδους καραμέλας, των τραγανών φυστικιών και της λείας σοκολάτας δημιουργεί μια τέλεια ισορροπία γεύσεων και υφών. Η Snickers συχνά απολαμβάνεται ως σνακ ή επιδόρπιο και χρησιμοποιείται επίσης ως συστατικό σε διάφορες συνταγές, όπως μπισκότα, μπράουνις και παγωτά. Η εμβληματική κόκκινη συσκευασία της και το catchy σλόγκαν "Η Snickers ικανοποιεί" την έχουν καταστήσει αναγνωρίσιμη μάρκα στη βιομηχανία ζαχαρωτών.
Σοκολάτα με πραλίνα φτιαγμένη από φουντούκι Ρωμαϊκό που εντυπωσιάζει με το χρυσό της χρώμα και τη χαρακτηριστική της γεύση.
Μέγεθος - Μ 16 x Π 8 x Υ 1,5 εκ.
Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο: 10
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 10
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτοκιβώτιο
Κωδικός προϊόντος: T-PN-L
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Μπεστ-σέλερ: Όχι
Προσαρμογή: Ναι
Η κρέμα βουτύρου με εκχύλισμα κακάο 50 ml είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν περιποίησης δέρματος που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα και βοηθά στην αποκατάσταση ξηρών και κατεστραμμένων περιοχών, χάρη στα φυσικά εκχυλίσματα κακάο.
SKU:31464
Κουτί Ποικιλίας Γκανάς Σοκολάτας Grands Crus
Αυτό το κομψό και λιτό κουτί είναι αφιερωμένο στους λάτρεις των γκανάς από μαύρη σοκολάτα Grands Crus.
Θα ανακαλύψετε 4 γκανάς που έχουν παρασκευαστεί με 4 σοκολάτες Grands Crus από διαφορετικές προελεύσεις, ώστε να σας γνωρίσουν την ποικιλία αυτών των εξαιρετικών σοκολατών.
BA LAÏ Μαύρη σοκολάτα Grand Cru από το Βιετνάμ με νότες εσπεριδοειδών.
BALIMO Γκανάς Grand Cru από την Παπούα με καπνιστές και ελαφρώς ξυλώδεις νότες.
MANGAOKA Γκανάς Grand Cru από τη Μαδαγασκάρη με φρουτώδεις νότες.
TRINIDAD νότες τύρφης και κακάου από μια εμβληματική σοκολάτα Grand Cru που προέρχεται από το νησί Τρινιντάντ.
Η παραγωγή των προϊόντων μας είναι χειροποίητη, οπότε το βάρος των σοκολατών μπορεί να διαφέρει. Ωστόσο, προσπαθούμε ώστε το αναφερόμενο βάρος να είναι το ελάχιστο και το πραγματικό βάρος να είναι μεγαλύτερο.
Να διατηρείται μεταξύ 17 και 20°C και μακριά από την υγρασία και τις οσμές.
Για βέλτιστη γεύση, καταναλώστε γρήγορα.
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ σε εκ.): 12,3 x 12,3 x 3,2
Καθαρό Βάρος (Γρ): 110
Νέα κυκλοφορία 2020! Ανακαλύψτε το μαλακό μας νουγκά με πραλίνα. Μια γευστική ένωση μεταξύ του νουγκά Montélimar και αυτής της ειδικότητας της Λυών. Η γλυκύτητα του νουγκά και η τραγανότητα της πραλίνας ενώνονται αρμονικά. Μια απόλαυση! Μια νέα συσκευασία με κλείσιμο από ραμμένο χαρτόνι προσθέτει κομψότητα σε αυτή τη λιχουδιά.
Αναφορά: 373251
Βάρος (σε KG): 0.2
Συσκευασία: 18
ΦΠΑ: 20.0%
Κουτί μπισκότων ορθογώνιο μεγάλο μέγεθος kraft καφέ οικολογικό - Σοκολάτα και Ζαχαρωτά
Επιλέξτε το μέγεθος του κουτιού σας: Μ x Π x Υ (σε χιλιοστά):80x33x130
Επιλέξτε Χαρτόνι:270gsm Kraft Καφέ, 35% Ανακυκλωμένο FSC®
Δημιουργήστε πρωτότυπους κόμπους κορμού από σοκολάτα με αυτήν την πλακέτα από πλαστικό έγχυσης για σοκολάτα. Οι μοντέρνες μορφές αυτών των καλουπιών κόμπων κορμού θα προσθέσουν μια κομψή και εκλεπτυσμένη πινελιά στις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες σας.
Μπορείτε να προσθέσετε μια λάμψη στους κόμπους κορμού από σοκολάτα με τα μεταλλικά σπρέι ή τα λιποδιαλυτά χρώματα μας.
Θα βρείτε τα καλούπια κορμού από κρυσταλλικό PVC στην κατηγορία "καλούπια κέικ" και τη σειρά σοκολάτας κάλυψης Barry στην κατηγορία "πρώτες ύλες".
Σύνθεση: Πλαστικό έγχυσης πάχους 1.5mm, για αυξημένη αντοχή και μακροχρόνια χρήση.
Συμβουλή χρήσης: Σας προτείνουμε να γεμίσετε τα καλούπια κόμπων κορμού με σακούλα για να διευκολύνετε την απομάκρυνση.
Διαστάσεις: διαστάσεις της πλακέτας 300x255x1.5mm. 6 αποτυπώματα 90x75x5mm.
Συσκευασία: 1 Πλακέτα με 6 αποτυπώματα κόμπων κορμού.
Αναφορά: F1509
Σε απόθεμα: 626 Προϊόντα
Διαστάσεις: 90x75x5mm
Τα κουτιά μας αποτελούνται από μια ποικιλία σοκολατών: πραλίνες, γκανάς και πάστα αμυγδάλου. Επικαλυμμένα με μαύρη σοκολάτα 70% κακάο και σοκολάτα γάλακτος 36% κακάο. Για να προσφέρουμε εξαιρετικές σοκολάτες, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 200
Ritonka Πικρή Σοκολάτα - Δαμάσκηνο, Φράουλα, Καρύδι με 60% περιεκτικότητα σε κακάο. Η σκούρα πικρή σοκολάτα έχει ένα υπέροχο άρωμα και μια λεπτή αίσθηση λουλουδιών. Από κόκκους κακάο από τη Δυτική Αφρική, εμπλουτισμένη με αρωματικές φράουλες και σιτάρι, δημιουργεί το τέλειο ντουέτο.
Η πικρή σοκολάτα ταιριάζει υπέροχα με έντονο κρασί.
Οι διατροφικές πληροφορίες υπόκεινται σε διακυμάνσεις λόγω πρώτων υλών και παραγωγής.
Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος και ξηρών καρπών.
Αποθηκεύστε σε ξηρό και προστατευμένο από το φως μέρος, κατά προτίμηση σε θερμοκρασία 12-20 °C.
95g: Σοκολατένια Μπάρα
Η μηχανή καβουρντίσματος καφέ OS - 60K μπορεί να καβουρντίσει ελάχιστα 60 κιλά και το μέγιστο 120 κιλά καφέ. Διαθέτει 6 κινητήρες: κινητήρας καζανιού, κινητήρας ψυκτικού ανεμιστήρα, 2 κινητήρες ψυκτικών ανεμιστήρων, κινητήρας μεταφοράς αέρα και κινητήρας συλλογής αποβλήτων. Περιλαμβάνει επίσης κουτάλι εξέτασης προϊόντος, ένδειξη παρακολούθησης προϊόντος, συγχρονισμένο σύστημα καβουρντίσματος και ψύξης και υψηλής πυκνότητας βραχίονα ανάμειξης. Ανάλογα με την επιθυμία του χρήστη, υπάρχει υπολογιστής ελεγχόμενου συστήματος καβουρντίσματος, αυτόματη τροφοδοσία, φορτωτική δεξαμενή και αυτόματο σύστημα φόρτωσης και εκφόρτωσης προϊόντων. Με τον μοναδικό σχεδιασμό της, αυτή η μηχανή καβουρντίσματος καφέ μπορεί να καβουρντίσει υπέροχους και νόστιμους καφέδες. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει σύστημα ψύξης για την ψύξη των καβουρντισμένων καφέδων. Μπορεί να λειτουργήσει με τύπους καυσίμου ντίζελ, LPG και φυσικού αερίου.
Η διαδικασία καβουρντίσματος των κόκκων καφέ είναι η καβουρντίσματος σύμφωνα με το χρώμα του κόκκου, ανάλογα με τη θερμοκρασία σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Οι μηχανές καβουρντίσματος καφέ είναι ελεγχόμενες από PLC και είναι συμβατές με κάθε περιβάλλον που απαιτείται.
Συστατικά Αλεύρι ΣΙΤΟΥ*, Μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια και λίπη *(ηλιέλαιο*, κακάο*), σιρόπι ΣΙΤΟΥ*, Επικάλυψη σοκολάτας* (κακάο*, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάου*, άρωμα φυσικής εκχύλισης βανίλιας), ΣΠΟΡΟΙ ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ*, ΑΥΓΑ* και Μαγητική ουσία (διττανθρακικό αμμώνιο).
ΣΠΕΛΤΑ
Συστατικά Αλεύρι ΣΠΕΛΤΑΣ*, Μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια και λίπη *(ηλιέλαιο*, κακάο*), σιρόπι ρυζιού*, Επικάλυψη σοκολάτας* (κακάο*, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάου*, άρωμα φυσικής εκχύλισης βανίλιας), ΣΠΟΡΟΙ ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ*, ΑΥΓΑ* και Μαγητική ουσία (διττανθρακικό αμμώνιο)
Αναφορά Σίτου: Chsep2
Ean Σίτου: 8413115003873
Αναφορά Σίτου: Chse-g
Ean Σίτου: 8413115003866
Αναφορά Σπέλτας: Chseep2
Ean Σπέλτας: 8413115004924
Αναφορά Σπέλτας: Chseeg
Ean Σπέλτας: 8413115004931
Ενεργειακή αξία Σίτου: 2321 Kj/556 Kcal
Λίπος Σίτου: 35,4 G εκ των οποίων κορεσμένα 18,2 G
Υδατάνθρακες Σίτου: 56,9 G εκ των οποίων ζάχαρα 20,9 G
Πρωτεΐνη Σίτου: 2,4 G
Αλάτι Σίτου: 0,1 G
Ενεργειακή αξία Σπέλτας: 2321 Kj/556 Kcal
Λίπος Σπέλτας: 35,4 G εκ των οποίων κορεσμένα 18,2 G
Υδατάνθρακες Σπέλτας: 56,9 G εκ των οποίων ζάχαρα 20,9 G
Πρωτεΐνη Σπέλτας: 2,4 G
Αλάτι Σπέλτας: 0,1 G
Συσκευασίες Σίτου: Κουτί με 12 συσκευασίες των 200 G
Χύμα Σίτου: Κουτί των 3 Kg. Neto
Συσκευασίες Σπέλτας: Κουτί με 12 συσκευασίες των 200 G
Χύμα Σπέλτας: Κουτί των 3 Kg. Neto
Κομμάτια Προβολής
ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΓΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
Κενό, κολλημένο και διακοσμημένο με μια όμορφη κορδέλα.
Ο σχεδιασμός είναι χειροποίητος σε μια πάστα σοκολάτας.
Το θέμα είναι κατά επιλογή.
Σχεδιάστηκε για να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία χειροκίνητης επικάλυψης σοκολάτας σε καζάνια επικάλυψης. Η διαδικασία αντλίας του προϊόντος πραγματοποιείται με τη βοήθεια συμπιεστού αέρα. Συνιστούμε τη χρήση φίλτρου σωματιδίων, φίλτρου απομάκρυνσης υγρασίας, φίλτρου λαδιού και φίλτρου ενεργού άνθρακα. Χάρη στον μηχανικό ελατήριο διακόπτη πίεσης, η δεξαμενή είναι ασφαλής από υπερπίεση. Οι αισθητήρες επιπέδου παρέχουν προειδοποίηση όταν η δεξαμενή είναι γεμάτη ή άδεια. Η μηχανή ψεκασμού σοκολάτας ελέγχεται από PLC και HMI.
Για μια γενναιόδωρα θρεμμένη επιδερμίδα, δίδυμο λευκού βουτύρου κακάο και κακάο.
Ένα πλούσιο σαπούνι χάρη στα οφέλη του βουτύρου κακάο για να φροντίσει, να θρέψει και να ενυδατώσει την επιδερμίδα σας. Με μια απαλή, καταπραϋντική, γλυκιά και σοκολατένια μυρωδιά. Αυτό το σαπούνι δεν περιέχει αιθέρια έλαια και είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια, ειδικά για εκείνους που χρειάζονται παρηγοριά.
Πλούσιο σε λιπαρά κατά 8% με βούτυρο κακάο
Συστατικά: βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογικό γάλα αλόγου, βιολογικά βούτυρα καρύδας, καριτέ και κακάο, βιολογικό έλαιο γλυκών αμυγδάλων, γλυκερίνη προερχόμενη από σαπωνοποίηση, βιολογικό έλαιο ρικίνου, νερό, κακάο (σκόνη).
Γιατί επιλέξαμε αυτά τα συστατικά, οι ιδιότητες και οι ποιότητές τους; Επισκεφθείτε την ενότητα μας: Η επιλογή μας από συστατικά
inci: Sodium Olivate, Mare Milk, Sodium Cocoate, Sodium Shea Butterate, Sodium cocoabutterate, Sodium Sweet Almondate, glycerin, Sodium Castorate, Aqua, Theobroma cacao fruit powder.
Όλα τα οφέλη του βουτύρου κακάο και καριτέ συγκεντρωμένα σε μια πλούσια αλοιφή με κερί, βούτυρα και φυτικά έλαια που είναι γνωστά για την έντονη θρέψη. Το κραγιόν So'Cacao είναι 100% φυσικό, χωρίς χρωστικές ή συντηρητικά και φέρει την ετικέτα Cosmebio.
Αυτό το κραγιόν είναι εξαιρετικά ευχάριστο και άνετο. Πλούσιο σε λιπαρές ουσίες, γνωστές για την θρέψη, χρησιμοποιείται καθημερινά στα ξηρά χείλη. Δεν κολλάει και έχει διακριτικό άρωμα, η αόρατη υφή του εφαρμόζεται εύκολα. Μια βιολογική φροντίδα με ελαφρύ άρωμα 100% φυσικό χωρίς αλλεργιογόνα για απαλά χείλη.
Αναφορά:SOCACAOBAUME
Παράγουμε μηχανές επικάλυψης διαφόρων χωρητικοτήτων (αντλία ή δίσκος).
Οι μηχανές είναι προσαρμοσμένες να λειτουργούν με φυσική σοκολάτα ή σοκολάτα σύνθεσης.
Διαφορετικά πλάτη ζωνών κατόπιν αιτήματος.
Αφαιρούμενος δοχείο σοκολάτας διευκολύνει την επικάλυψη προϊόντων σε δύο διαφορετικά χρώματα. (προαιρετικό)
Η ηλεκτρική πινακίδα στη μηχανή επικάλυψης σοκολάτας επιτρέπει τη ρύθμιση του ελέγχου θερμότητας, του ελέγχου ταχύτητας ζώνης, του πάχους επικάλυψης σοκολάτας και της δόνησης.
Πλήρης, κάτω ή πάνω επικάλυψη των προϊόντων.